O projektu | Horton interijer
Naziv projekta: Otvaranje nove poslovne jedinice obrta HORTON Interijer

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Kratki opis projekta (operacije) Obrt Horton Interijer osnovan je 1968.godine po vlasniku Zdravku Horvatu kao stolarska radiona i obrt za unutarnje uređenje. Sadašnji vlasnik obrta se pridružio djelatnosti u 2006. godini i ubrzo savladao tehnologiju rada i poslovanje. Ime HORTON INTERIJER zaštićeno je kod Zavoda za intelektualno vlasništvo i danas ima obrt dva zaposlenika. Radi obujma poslovanje i povećanja upita potrebno je proširiti proizvodne kapacitete, što u postojećem prostoru, koji je u najmu nije moguće. Vlasnik obrta je investirao u novu poslovnu jedinicu a ovaj E Impuls projekt sastoji se od uređenja prostora, ojačanom izolacijom kako bi se smanjila buka prema okolišu te nabavu nekih novih strojeva te preseljenja postojeće proizvodnje linije u ove nove prostorije.

Ciljeve i očekivane rezultate projekta (operacije) Poduzeće će krenuti na novi korak u razvoju sa projektom Otvaranje nove poslovne jedinice obrta HORTON Interijer. Proširenje proizvodnih kapaciteta je od neophodnog značaja, iz razloga što obrt treba uz kvalitetu proizvoda nuditi i brzu izradu.

  1. Cilj projekta je očuvanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta.
  2. Investicija će doprijeti rastu poduzeća putem povećanja prihoda.
  3. Cilj investicije je proširenje kapaciteta i stvaranje uvjeta za međunarodnu konkurentnost s investicijom u modernu tehnologiju.


Ukupnu vrijednost projekta je : 364.986,68 HRK i iznos koji sufinancira EU je 300.000,00 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je od rujna 2018. godine do kolovoza 2019. godine.

Kontakt osobe za više informacija: g. Balija (horton@horton-interijer.hr)

Zajedno do fondova EU!

www.strukturnifondovi.hr